sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kahvilla.

Treffit nro kaksi takana.

Mulla oli loistava ajatus viedä Mrk työsuhderannalle kevätauringosta ja kahvista nauttimaan. Innolla Mrk mukana. Kun oli tullut puheeksi, että kuvaan paljon, haki oman kameransa mukaan. Kuvailtiin yhdessä jäällä hiihteleviä ihmisiä.

Ennen kuin pääsimme työsuhderannalle, jouduimmekin tarpomaan pitkän matkan hangessa. Tietä ei ollut aurattu kuin puoliväliin, auto piti jättää parkkiin aika kauas. Siitä piti ottaa seikkailumieli mukaan. Kamerat, reput, takit, istuinalustat selkään ja kainaloon. Tarpominen pikku polulla oli haasteellista.

Päästiin työsuhderannan rakennuksen luokse lumisina. Siitä oli vielä matkaa alas huvimaja-katokseen. Se olikin ihan toinen rupeama. Ei ollut valmiiksi polkua tai askelmia. Mä menin edeltä, kun tiedän suurinpiirtein mitä lumen alla on. Ettei turhaan menty hankalimmasta kohtaa. Mutta kahville huvimajaan oli päästävä ja päästiin.

Juteltiin taas kaikenmoista, paljon. Tunnen taas aavistuksen enemmän Mrk:ta. Hän vaikuttaa olevan muhun hyvin ihastunut. Mä en tunne ihan samalla voimakkuudella. Mutta päätin mielessäni tavata vielä kolmannen kerran. Sen jälkeen mun on tiedettävä mihin suuntaan annan jutun jatkua. Nyt kutina on siihen, että ollaan vaan ystäviä. Ihan ei kaikki ole niin, että kemia pääsisi valloilleen. Vaikkakin nautin joka hetkestä, on mukavaa, mutta vain mukavaa. Ei sellasta riemunkirjavaa, mitä ihastumiselta odotan. Mutta annan tilaisuuden vielä kerran itselleni. Tosin siihen seuraavaan kertaan voi mennä tovi. Arki alkaa ja sitten on se Vaasan reissu. Sen jälkeen varmaan seuraavan kerran on mahdollista tavata.

Mutta oli mukava päivä työsuhderannalla auringonpaisteessa.

Ei kommentteja: