keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Just just ja Joopa joo ja trallallaa!

Se treffiseuralainen on historiaa.
En halua niitä kolmansia treffejä, Mrk näytti jo oikean karvansa. Sille karvalle olen allerginen, pthyi!

Mulla oli eilen vieraita. Mrk soitti, nappasin pikaisesti vain Lumiasta hylkäysviestin "soitan sinulle myöhemmin". Ajattelin, että ymmärtää että en voi nyt puhua tai vastata. Ei, puhelin soi melkein heti uudelleen. Laitoin uuden viestin "En voi vastata nyt". Puhelin soi TAAS! Laitoin lopulta viestin että "Vieraita!!". Ni eikä mitä. Sieltä tulee mulle viesti, missä lukee "Just just ja joopa joo ja trallallaa..."

Mä soitin tyypille kun vieraat lähti, siis siilitukka pesueensa kanssa. Kyllä ne menee ohi yhden treffikaverin ja kevyesti. Mutta kysyin siltä, että mitä ihmettä se pommittaminen ja viesti oikein meinaisi? Etkö todellakaan ymmärtänyt/uskonut että en voi vastata? Luurista kuuluu..Ööäää??- Kun luulin että sulla on Lumian kanssa jotain vastaamisongelmaa, että viestit lähtee niin nopeaan, kuin automaattisia. No nehän oli! Pah! Argh!
Kysyin sitten puhelimessa, kiero kun olen, että miten  noin mukavan oloinen mies on vielä/edelleen yksin?
No, kun hän ei ole tottunut odottelemaan naisia kotiin juoksuiltaan, tai ravintolasta jne. Kuulemma ylenpalttinen töiden jälkeen kavereiden kanssa kahvittelu kuuluu samaan kategoriaan. Eikä naiset ole osanneet tätä perussääntöä.

Eikä hänen naisystävät ole ymmärtäneet hänen tarvettaan kirjoittaa ja jumittaa itseään tietokoneelle vaikka viikoksi putkeen. Kun hänelle iskee kirjoittamisvimma, hän vain istuu koneella ja kirjoittaa. Ei välttämättä syö tai nuku. Just just ja joopa joo ja Trallallaa!

Eli tästä voin päätellä sen, että ei ihan tasapainoinen mies. Sellasia en mukanani aio raahata.

Mutta muutakin asiaa.
Mä siirryin täksi kuukaudeksi tekemään sitten täyttä tuntimäärää. Eli tässä kuussa tili on himpun verran isompi. Jos vaikka saisin ostettua silmälasit itselleni. Aion yrittää jaksaa. Edes tän kuukauden. Ja jos jaksan, saatan jatkaa vielä toukokuunkin. Mutta nyt yksi kuukausi kerrallaan.


3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Hehe ja trallallaa. Eipä ihme, että mies on sinkku :D

Unknown kirjoitti...

Jep, ei ihme.

Tekstaria on heittänyt tämän jälkeenkin.

Muutuin ihastuttavasta, sosiaalisesta, kauniista, älykkäästä ja avoimesta suoraan---> Narsistiseksi manipuloivaksi, vaikeasti lähestyttäväksi ymmärtämättömäksi persoonaksi.


Pakit ottivat koville?

Ronja kirjoitti...

No jopas. Annoit pakit hyvästä syystä.